#wordpresslikeaboss:
bouw in zes weken jouw eigen website

Babe, we get you

Als je een onderneming hebt of start, is één van je doelen om onafhankelijk te zijn. Babe, we get you!

We zijn Bureau Checklist begonnen met een enorme lijst met doelen & verwachtingen: ondernemers verder helpen, onafhankelijk zijn en, niet onbelangrijk, onze dromen waar maken.

Als jij een nieuw product of plan bedenkt wil je niet wachten tot jouw webdesigner tijd voor je heeft; je wil het zo snel mogelijk in de markt zetten en lanceren.

Jij weet precies wát je wil, maar hoe?!

Het  programma

Tijdens #wordpresslikeaboss bouwen we samen in 6 weken jouw website. Vanaf het eerste moment zijn we betrokken bij jouw (op te starten) bedrijf & denken we met je mee.

Het “#wordpresslikeaboss” programma begon ooit als alléén een workshop. Al gauw kwamen we erachter dat dat niet genoeg was. Bij (online) ondernemen komen zoveel vragen kijken dat we niet én een website konden bouwen én alle vragen konden beantwoorden.

Daarom bouwden we de workshop uit tot een volwaardig programma met een diepgaand voortraject, de LIVE workshopdag & uitgebreide nazorg.

De volgende stap zetten in jouw bedrijf, onafhankelijk worden & jouw online identiteit bepalen zijn belangrijke onderdelen van ondernemen. Daarom nemen we er graag de tijd voor.

Onderwerpen die aan bod komen

1.

Een plan maken & een checklist opstellen.

2.

Jouw ideale klant bepalen

3.

Een visuele identiteit creëren

4.

Converterende teksten schrijven

5.

Verdienmodellen

6.

Domeinnaam, hosting & WordPress

7.

Thema installeren & ontdekken

8.

De eerste stappen van het bouwen van de website zetten.

9.

Online vindbaarheid door SEO

Everything is figureoutable.

– Marie Forleo

#wordpresslikeaboss

Praktische info

– We beginnen op 7 januari 2019

– De cursus duurt 6 weken

– Je hebt niets meer nodig dan een computer & internet

– De LIVE dag plannen we samen in aan het begin van het traject, zo weten we zeker dat iedereen erbij kan zijn.

De kosten zijn 750 euro incl. BTW.

Wat we gaan doen:

Het #wordpresslikeaboss programma bestaat uit drie delen: het online programma, een LIVE workshopdag & een natraject.

Online Programma

Je begint met het doorlopen van het online programma waarin je je bezig gaat houden met allerlei onderwerpen. Door middel van video’s, teksten & opdrachten zet je de eerste stappen naar jouw droomwebsite. Tijdens het online programma kun je met ons allebei persoonlijk contact opnemen als je dreigt vast te lopen. Verder is er een Facebook community & nemen we iedere week even contact op om te kijken hoe het gaat. Je staat er niet meer alleen voor en hebt ondanks het “online” programma, toch een stok achter de deur.

De LIVE dag

Van de LIVE dag proberen we een feestje te maken, maar er wordt ook hard gewerkt. We plannen deze dag met zijn allen, zodat iedereen erbij kan zijn. De LIVE dag vind plaats bij SPOT. Amsterdamlunch & goodiebag inbegrepen. Het “feest” gedeelte komt dus wel goed. Maar: we gaan je ook voorzien van alle informatie die je nodig hebt voor een veilige & goed onderhouden website, beantwoorden al je vragen & we gaan actief aan het werk aan je website.

De puntjes op de i

Na afloop van de LIVE workshop dag is je website (bijna) af, maar we laten je niet aan je lot over. Na afloop heb je recht op één uur support voor je laatste vragen, volg je ons webinar over SEO en sluiten we met zijn allen af in een Mastermind sessie.

Wat je krijgt:

We gooien je natuurlijk niet zomaar in het diepe. Tijdens het hele proces staan we met raad en daad voor je klaar, maar we zorgen ook dat je de volgende dingen krijgt:

Een intakegesprek waarin we jouw dromen gaan bespreken

Toegang tot ons online programma

Een tekstboek & een werkboek

Een voor jou opgestelde checklist met alle dingen die je nodig zult hebben

Persoonlijke ondersteuning bij al je vragen

 6x Mastermind met alle deelnemers

Goodiebag

Webinar over SEO

Gratis thema voor jouw website (t.w.v. 89 dollar)

Een uur support achteraf (t.w.v. 75 euro)

Toegang tot de besloten Facebookgroep

Een mooie, functionele website die vóór je werkt als eindresultaat

In 2019 eindelijk jouw website lanceren? Schrijf je dan nu in!

Met wie je gaat samenwerken

Fleur Visser

Mijn naam is Fleur Visser. Ondernemer, workaholic & webdesigner. Ik vind (bijna) alles aan het ondernemen fantastisch en help daarom ontzettend graag andere ondernemers op weg naar hun dromen.

Marie Forleo zei: “Everything is figureoutable.” Daar heeft ze gelijk in, maar dat gaat een stuk sneller met de juiste mensen om je heen.

Ik ken de hobbels op de weg in de eerste fase als ondernemer maar al te goed & wil ervoor zorgen dat anderen er niet alleen voor staan. Ik geloof er heilig in dat je samen het sterkst staat.

Rob van Laere

Mijn naam is Rob van Laere. Ondernemer, papablogger & binnen Bureau Checklist bekend als de “praktische man”.

Ik zorg dat een website niet alleen mooi is, maar ook snel & goed vindbaar. Anders is een website eigenlijk alleen een omhulsel.

Zorgen dat je website geoptimaliseerd en goed vindbaar is leidt vaak tot betere resultaten voor een bedrijf. Daar draag ik heel graag aan bij.

Faq

Als jullie programma zo geweldig is, waarom lees ik hier dan geen reviews?

We houden van eerlijk ondernemen. Voor we het programma #wordpresslikeaboss creëerden gaven we alleen workshops: deze duurden slechts één dag. We vinden het niet eerlijk om de positieve recensies over de workshop met je te delen omdat ze je niets vertellen over hoe ons nieuwe programma écht is.

Heb ik vooraf kennis nodig van WordPress?
Nee, we gaan je echt vanaf de eerste stap helpen. WordPress is een heel gebruiksvriendelijk systeem waar iedereen mee kan werken, zodra je eenmaal de basis kent. Loop je toch vast? Dan helpen we je met wat extra hulp zo weer op weg.
Als ik mee doe met het programma, wanneer is mijn website dan klaar?

Het programma duurt in zijn totaliteit zes weken. Aan het einde van het programma is je website ook echt klaar om live te gaan.

Ja, leuk hoor! Maar voor hetzelfde geld kan ik mijn website toch ook láten bouwen?

Dat klopt! Sterker nog, if that’s your cup of tea: go for it!

Het #wordpresslikeaboss programma richt zich niet alleen op het creëren van een mooie website.

Je leert je website zelf onderhouden, kunt altijd zelf aanpassingen doorvoeren en zoveel websites bouwen als je wil met de kennis die je op doet. Verder ga je je bezig houden met jouw ideale bedrijf, verdienmodellen, branding, kernwaarden & basis SEO.

Hoe veel tijd ben ik kwijt aan het programma?

Een goede website bouwen kost tijd, zeker als je het zelf gaat leren. Het programma duurt in totaal zes weken. Daarbij hoort een intakegesprek van 45 minuten, een online programma waarbij je ongeveer 20 minuten per dag bezig bent, een LIVE workshopdag van 8 uur & dan nog de puntjes op de I zetten met onze support.

Het is dus een intensief traject, waar je écht tijd en aandacht aan moet kunnen/willen besteden.

Kan ik het #wordpresslikeaboss programma in mijn boekhouding opvoeren als studiekosten?
Jazeker. Je kunt de investering in het programma opvoeren als studiekosten. Vervolgens kun je de BTW aftrekken