Het antwoord op de vraag “wat is de beste hosting voor jouw WordPress website?” is snel gegeven. De beste hosting bestaat namelijk niet. Daar zijn we bij Bureau Checklist heel eerlijk in. Vragen naar de beste hosting is namelijk een verkeerde vraag die zoekt naar een voor jou passend antwoord.

Geen enkele van deze hosting bedrijven biedt hetzelfde.

Er zijn honderden, zo niet duizenden partijen die hosting voor jouw website aanbieden. Geen enkele van deze hosting bedrijven biedt hetzelfde. Ze proberen in een drukke markt op te vallen door of een lage prijs aan te bieden, zich te onderscheiden door het aanbieden van de nieuwste techniek en soms zelfs door het aanbieden van een excellente klantenservice.

De beste hosting voor jouw WordPress website

Wat de beste hosting is voor jouw WordPress website is helemaal afhankelijk van wat jij belangrijk vindt aan een hostingbedrijf en wat zij kunnen betekenen voor jouw website. Zo zullen goedkope aanbieders vaak werken met oudere servers en techniek die niet de nieuwste is. Dit brengt vaak snelheids- en veiligheidsrisico’s met zich mee.

DeĀ  bedrijven die de nieuwste techniek aanbieden zullen zich vaak richten op partijen die zelf ook heel technisch onderlegd zijn. Voor leken houdt dit in dat er vaak onbegrijpelijke taal gebruikt wordt en dat het publiceren van een simpele website vaak moeilijk is.

Jij als ondernemer weet als geen ander dat tijd geld is

Bedrijven met een excellente service nemen de tijd voor hun klanten en jij als ondernemer weet als geen ander dat tijd geld is. Dit ga je dan ook merken in de prijs van deze aanbieders. Ze zijn altijd bereikbaar, leggen dingen goed uit en hun klantomgeving is helder en overzichtelijk. Voor de ondernemer met weinig technisch inzicht is dit vaak de partij om mee in zee te gaan.

Afhankelijk van jouw wensen zal Bureau Checklist altijd een advies geven welke hosting het beste past bij jouw situatie. We zullen voordat we aan de slag gaan altijd met je bespreken wat de beste hosting is voor jouw WordPress website.