10x vrouwelijke & stijlvolle WordPress thema’s

By far één van de meest gestelde vragen van de afgelopen jaren: wát is een goed WordPress thema voor mij? Het antwoord hangt af van 1001 factoren én van je persoonlijkheid. Maar, om je te inspireren en op weg te helpen, wil ik je graag introduceren bij mijn favoriete thema ontwikkelaars als het aan komt op vrouwelijke & stijlvolle WordPress thema’s: 17th Avenue Design.

Blog, shop of gewone website: met deze thema’s kan het

De thema’s van 17th Avenue Design hebben alles waar je als vrouwelijke ondernemer op zit te wachten. Overal is over nagedacht. Van een “shop the look” module voor fashion bloggers, tot en met een automatisch prachtige webshop opmaak. Eigenlijk is er niets dat niét kan. Los daarvan zijn de thema’s van 17th Avenue Design super gebruiksvriendelijk én krijg je bij ieder thema uitgebreide documentatie, waar je stap voor stap in kunt terugvinden hoe het thema werkt en hoe je jouw website ermee kunt bouwen. Is dat niet genoeg? Dan kun je het thema altijd combineren met de Website Checklist uit de webshop. Wedden dat jij binnen no time een kick ass website neer zet?

Checklist website | Zelf jouw website bouwen in 9 stappen

 17,00 excl. BTW

Een checklist om zélf jouw website te bouwen met 9 punten, aangevuld met onze beste tips & tricks. Zo creëer jij een duidelijk stappenplan voor jezelf en weet je zeker dat jij overal aan denkt! De checklist bestaat uit 26 pagina’s en bevat per onderwerp één of twee pagina’s met informatie. Niet in moeilijke technische termen, maar in Jip & Janneke zodat iedereen met de checklist kan werken. Met deze checklist wordt zelf die website bouwen easy peasy lemon squeezy. De checklist ontvang je per mail, nadat je jouw order hebt afgerekend.

 

Loop je onverhoopt tóch vast bij het bouwen of onderhouden van jouw website? Of wil je nog meer leren? Bij aanschaf van de checklist, krijg je 10% korting op onze strippenkaarten.

 

10x vrouwelijke & stijlvolle WordPress thema’s

Klaar om de thema’s zelf te bekijken? Hier kun je ze allemaal vinden. Tip: van alle thema’s zijn dus demo’s beschikbaar. Bekijk die vooral voor je over gaat tot een aankoop & laat je inspireren door de mogelijkheden! Heb je na het lezen van deze blog nog vragen? Of loop je onverhoopt toch vast bij het instellen van je thema? Dan kun je natuurlijk altijd contact opnemen.

Ook interessant voor jou: