Websites & Webshops

Jij..

Hebt een nieuw briljant businessplan, bent niet meer tevreden met je huidige website of wil misschien wel een webshop starten. Je hebt ongetwijfeld al wat research gedaan om te kijken hoe ver je zelf zou komen maar zag al snel door de bomen het bos niet meer. 

We don’t blame you. Je hebt alleen al keuze tussen tientallen systemen, laat staan dat je er volledig uit komt wat het beste bij jouw wensen past én hoe je dat allemaal zelf gaat bouwen. Jij wil je bezig houden met het uitwerken van je plannen, niet met hoe je een website of webshop maakt. 

Je bent blij als je met een goed gevoel het bouwen van jouw website of webshop uit handen kunt geven.

Wij..

Hebben ons gespecialiseerd in webdesign & development, maar dat maakt ons niet uniek. Onze stijl, communicatie & manier van werken gelukkig wel. We hebben er één van onze doelen van gemaakt om het stereotype beeld van de codenerd op zijn zolderkamer te verdrijven.

We zijn echte, sociale mensen en net als jij ondernemer. We begrijpen dat je geen behoefte hebt aan moeilijke technische termen & dat het fijn is als iemand verder met je mee kan denken dan alléén maar over functionaliteit. Want aan een webshop waar je niets mee verkoopt heb je weinig, hoe goed deze ook gebouwd is. Communiceren doen we in Jip & Janneke taal en het liefst onder het genot van een goede kop cappuccino.  

We maken graag kennis met je en zijn benieuwd naar je plannen.

Het proces

1.

Je bent enthousiast, klikt op de “Let’s go for coffee” button & neemt contact op. We plannen samen een afpsraak in om te inventariseren wat jouw wensen zijn & of er een match is. 

2.

Wij stellen een offerte op, na jouw akkoord ontvang je van ons een uitgebreide checklist met alles wat we van je nodig hebben en een projectplanning. Zo weet je precies wat er gaat gebeuren.

3.

Wij gaan aan de slag met het eerste design & sturen dit naar je toe. Als we samen de stijl bepaald hebben beginnen we met het bouwen van de website of shop.

4.

Yes, het is tijd om de eerste versie van de website met je te delen! Dit is de fase waarin je zoveel mogelijk kritiek geeft op zowel design als functionaliteit. Hoe kritischer jij bent, hoe beter het resultaat.

5.

Wij verwerken alle kritiekpunten. Deze fase is de “puntjes op de I” fase. We nemen alles nog een keer door. Controleren of alle linkjes kloppen, of die ene koptekst wel ver genoeg naar rechts staat etc.

6.

Hoera, de website is klaar voor lancering! Je ontvangt van ons een uitgebreid e-book met uitleg over jouw website en we nemen samen offline of online de tijd om de website te doorlopen. Zo weet jij precies hoe de boel in elkaar zit.

Wat kost een website?

vanaf €1000 euro excl. BTW

Het bepalen van één prijs voor alle websites is helaas onmogelijk. Maar we kunnen je gelukkig wel een indicatie geven. Ons uurtarief is €75 euro excl. BTW. Een offerte zullen we uiteraard altijd onderbouwen met het aantal uren & de werkzaamheden die we daarvoor doen. Het bedrag op de offerte is een vaste prijs. Er komen niet miraculeus extra uren bij.

Wat kost een webshop?

vanaf €1500 euro excl. BTW

Het bepalen van één prijs voor alle webshops is misschien nog wel lastiger dan voor websites. Maar we kunnen je gelukkig wel een indicatie geven. Ons uurtarief is €75 euro excl. BTW. Een offerte zullen we uiteraard altijd onderbouwen met het aantal uren & de werkzaamheden die we daarvoor doen. Het bedrag op de offerte is een vaste prijs. Er komen niet miraculeus extra uren bij.