Website Optimalisatie

Trage websites

Je hebt het vast weleens meegemaakt: Je klikt op een website in Google, omdat de door jou gezochte informatie vrij hoog in de zoekresultaten stond, maar de website die je hebt aangeklikt doet er vrij lang over om te laden. Binnen no time zit je weer op Google om een andere website met vergelijkbare informatie op te zoeken.

De zojuist door jou aangeklikte website was niet technisch geoptimaliseerd. Dit houdt zoveel in als geschikt gemaakt voor snel en probleemloos internetverkeer.

Het kan altijd sneller

We verwerken tijdens het bouwen van jouw website al een aantal manieren van optimalisatie in jouw website, maar het kan altijd sneller. Ook als je jouw website niet door ons hebt laten maken, kunnen we jouw website optimaliseren.

Bureau Checklist onderzoekt hoe het komt dat jouw website traag is, niet perfect laadt of waarom bezoekers in de eerste twee seconden al jouw website verlaten. Vervolgens voorzien we jou van een rapport en bespreken we de mogelijkheden om de website technisch te optimaliseren.

Wat we gaan doen

1.

Je wil graag iets doen aan de snelheid van jouw website. Daarmee maak je het internet weer een stukje fijner, dus dankjewel! Je neemt contact met ons op & we maken samen een plan.

2.

Wij stellen een offerte op, na jouw akkoord ontvang je van ons een checklist met benodigde gegevens.

3.

We stellen een optimalisatie rapport op. Daarin bespreken we de huidige stand van zaken en vertellen we duidelijk wat we gaan doen & waarom.

4.

Wij gaan aan de slag met de optimalisatie. Jij leunt achterover (of focust je natuurlijk gewoon op je bedrijf).

5.

Je hebt een supersnelle website. Namens Google & alle internetgebruikers; nogmaals dankjewel! We bespreken samen nog wat wij precies gedaan hebben en hoe je kunt voorkomen dat je website weer langzaam wordt.

Wat kost website optimalisatie?

vanaf €269 euro excl. BTW