#walloffemme

Bureau Checklist zou na 3 jaar nooit zijn geweest wat het nu is, zonder een enorme groep fantastische, ambitieuze, empatische, badass (zaken)vrouwen. It takes a village to raise a child, for sure. Maar ook een bedrijf laten groeien gaat een stuk makkelijker met de juiste mensen om je heen. Tijdens het ondernemersavontuur hebben we met zo ontzettend veel mooie, talentvolle vrouwen kennis mogen maken & mogen samenwerken dat we besloten om ook hen meer zichtbaarheid te geven. Het resultaat? De #walloffemme.

WhatsApp Image 2019-11-05 at 15.54.31

Lindsay Arts

PERSOONLIJK ADVISEUR.

Lindsay is meer dingen in één, dan woorden eer aan kunnen doen. Zij zet zich elke dag in om levens beter te maken. Ze strijd voor een betere positie voor overlevers van seksueel geweld, schrijft as we speak een boek over haar eigen ervaringen en helpt dagelijks vrouwen hun leven & business weer op de rit te krijgen.

WhatsApp Image 2019-11-05 at 23.11.34

Sabine Sabelis

GRAFISCH ONTWERPER.

Sabine is misschien wel de meest allround vormgeefster die we kennen. Met meer dan 20 jaar ervaring, een “kan-niet-bestaat-niet” mentaliteit & een onuitputtelijke bron van creativiteit helpt ze ondernemers zichzelf beter te presenteren. Online én offline. Sabine kan – je hebt dit niet van ons – stiekem een beetje in je hoofd kijken.

Debbie VIBES

Debbie Huson

SERIAL ENTREPRENEUR.

Debbie is al 20 jaar de eigenaresse van Balletstudio Cinderella, (alleenstaande) moeder van 2 kinderen en de oprichtster van de leukste co-workingspace ever: VIBES. Terwijl wij ons afvragen waar ze de energie vandaan haalt, inspireert zij dagelijks vrouwen om hun dromen na te jagen. Tip: Debbie organiseert regelmatig events waar je veel kunt leren & netwerken.