STRATEGIESESSIE
(digitale) strategische koffiedate

tania-miron-m1L96Q6EVPg-unsplash

Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden.

Jij hebt grote dromen, je wéét dat er ontzettend veel binnenin jou zit en je kunt niet wáchten om dat (nog meer) met de wereld te delen! Je bent ondernemer geworden zodat je jouw eigen regels kunt bepalen, je creativiteit kwijt kunt en jouw potentiëel kan waar maken. Maar, hoe blij je daar ook iedere dag van wordt: soms is het best eenzaam.

 

Soms verlang je naar een sparringspartner. Iemand met verstand van zaken, die bekend is in de ondernemerswereld, verstand heeft van online zaken doen en die nieuwe inzichten kan bieden in de problemen waar je tegenaan loopt of de groeimogelijkheden die er zijn. Een maandenlang traject met een businesscoach is (nog) niet aan jou besteedt: het enige wat je nodig hebt is een frisse visie, een (liefdevolle) schop onder je kont en een kickass plan om de volgende stap(pen) te nemen in je bedrijf.

WAT KRIJG JE

& hoe ziet een (online) strategische koffiedate eruit?

Voorbereiding

Binnen 24 uur nadat je jouw (online) strategische koffiedate hebt geboekt krijg je een uitnodiging om jouw sessie zélf in te plannen in mijn agenda. Los daarvan krijg je een vragenlijst, waarvan ik je vraag deze in te vullen én te mailen vóór ons gesprek. Op die manier kan ik me vast voorbereiden en inlezen in jou & jouw bedrijf, zodat we tijdens onze koffiedate sneller de diepte in kunnen.

Strategiesessie

De strategiesessie zelf duurt ongeveer 2 uur. In deze sessie bespreken we de voorbereidende opdrachten, mag je aangeven in welke gebieden binnen je vast loopt of vraagstukken hebt en gaan we samen aan de slag om de probleempunten én oplossingen te vinden. Vanuit mijn kennis en ervaring komen we snel tot de kern en kunnen we heldere actiepunten formuleren.

Advies & tips

Na onze koffiedate maak ik een duidelijk verslag van het gesprek. Vaak zul je zien dat alleen al het teruglezen van je eigen woorden tot inzichten kan leiden. Aan het verslag voeg ik ook mijn analyse toe en helder advies om de volgende stap(pen) binnen jouw bedrijf te kunnen gaan zetten. Drie maanden later bel ik je nog één keer: om te kijken hoe het gaat & waar je staat. Een liefdevolle reminder.

De voordelen voor jou:

Een ervaren sparringspartner om snel mee te schakelen

Een frisse blik op jouw bedrijf

Doorbreken naar jouw volgende level

Heldere en persoonlijke adviezen & tips

Verslag achteraf met duidelijk actieplan

Een gratis check-up na drie maanden om te kijken hoe het gaat

Investering

Jouw investering bedraagt eenmalig 347 euro excl. BTW + 3 uur van je tijd. En, vergeet niet: je nieuwe plannen implementeren kost óók tijd.

mogelijke vraagstukken

wat kan er aan bod komen tijdens de strategiesessie?

Welke stappen moet ik zetten om een online programma te lanceren?

Hoe genereer ik meer passief inkomen?

Mijn bedrijf groeit harder dan ik aan kan. Hoe ga ik hiermee om?

Hoe zorg ik voor meer structuur in mijn aanbod?

Welke onderdelen van mijn bedrijf kan ik automatiseren?

Hoe bepaal ik mijn tarieven op een fijne manier?

Hoe bepaal ik mijn doelgroep en hoe kan ik deze het beste targetten?

Hoe kan ik e-mailmarketing inzetten om mijn bedrijf te laten groeien?

Hoe lanceer ik succesvol mijn nieuwe dienst of programma?

Over Fleur Visser

Mijn naam is Fleur Visser. Ondernemer in hart en nieren en de drijvende kracht achter Bureau Checklist. Na 2,5 jaar ondernemerschap ging ik (bijna) ten onder aan mijn eigen succes. Ik wist namelijk precies wat ik moest doen om van mijn bedrijf een succes te maken en iedere keer door te breken naar het volgende level. Maar, zoals heel veel ondernemers ontdekte ik later pas dat als je dat wil doen je nóg een belangrijk element nodig hebt: een giga sterk fundament.

 

Dat fundament is wat veel ondernemers heel erg saai vinden: het gaat om structuur, planning, systemen, automatiseren, uitbesteden. Processen en protocollen. De juiste mensen om je heen verzamelen, je valkuilen op tijd (h)erkennen en zorgen dat je er niet in valt.

 

Dankzij mijn eigen ervaring als ondernemer, méér levenservaring dan goed is voor een mens én het werken met meer dan 100 start-ups in de afgelopen jaren ben ik er meer dan klaar voor om jouw sparringspartner in het ondernemerschap te zijn. Of het nu gaat om praktische vraagstukken over een online programma óf over hoe jij zorgt dat jouw fundament ijzersterk wordt: I’m here.

Klaar om aan de slag te gaan?
boek hier direct jouw strategiesessie