SEO Advies

Nu alleen nog gevonden worden

Het klinkt zo simpel. Je hebt door ons of door iemand anders een prachtige website laten maken, maar hoe zit het eigenlijk met de bezoekers? Het kan zomaar zijn dat die flink tegen vallen. Dat is natuurlijk zonde van je investering en van je tijd. Bureau Checklist biedt om die reden ook SEO aan.

SEO advies

SEO staat voor Search Engine Optimization, ofwel optimalisatie voor zoekmachines. Bij Bureau Checklist maken we voor jouw website een compleet SEO advies door middel van een SEO-rapport. We controleren de teksten op je website, doen onderzoek naar zoekwoorden, checken de interne en externe linkstructuur en adviseren waar nodig over te nemen stappen om je website beter vindbaar te maken. Als het nog niet gedaan is melden we jouw bedrijf ook nog aan bij “Google Mijn Bedrijf” 

Wie gaat de adviezen in dat rapport uitvoeren?

Nu zul je denken: dat is leuk zo’n SEO advies, maar wie gaat de adviezen in dat rapport uitvoeren? Bij Bureau Checklist laten we die beslissing helemaal aan jou! Je kan het zelf doen, maar je kunt ons ook vragen om het voor je te doen. In dat geval bekijken we samen hoeveel tijd dat kost & spreken we een vaste prijs af. Ons uurtarief is 75 euro excl. BTW.

Wat we gaan doen

1.

Jij wil graag aan de slag met de vindbaarheid van jouw website. Je neemt contact op voor een kennismakingsgesprek. Daarin bespreken we hoe het er nu voor staat & wat wij kunnen betekenen.

2.

Wij stellen een offerte op, na jouw akkoord gaan we aan de slag met het onderzoek & schrijven we het SEO advies.

3.

Je ontvangt het volledige advies van ons met tekst en uitleg over wat alles inhoud. We geven je even de tijd om dat door te nemen & te bekijken of je vragen hebt.

4.

We plannen een afspraak in via Skype & lopen samen door het volledige rapport heen. Zo kun je extra uitleg vragen waar nodig.

5.

Jij beslist of je graag zelf het advies wil toepassen of dat je dat liever aan ons over laat. Beide zijn natuurlijk helemaal goed. 

Wat kost een volledig SEO advies?

€219 euro excl. BTW