SEO Advies
van SEO Adviesrapport tot maandelijks groeien

SEO Advies vindbaarheid verbeteren

Oh my Google…

Jij hebt ons gevonden. Waarschijnlijk ben je hier omdat je preciés datgene ook voor jouw bedrijf wil realiseren: zorgen dat jouw potentiële klant je makkelijk(er) kan vinden. Je hebt een website of webshop, misschien wel een tof online programma. Je bent blij met hoe het nu is, maar je wéét dat je veel meer uit je bedrijf zou kunnen halen. Je hebt op jouw WordPress website misschien al Yoast SEO geïnstalleerd, je suf gegoogled over hoe je hoger in Google komt (see the irony?) & wellicht heb je al gespeeld met Google Search Console. Maar de bottom line is: dit is NIET jouw vakgebied, je hebt géén idee waar je moet beginnen, wat er mogelijk of wát je nu eigenlijk moet doen.

 

Gelukkig weten we dat bij Bureau Checklist wél en kunnen we je stap voor stap – in begrijpelijke taal – helpen om jouw WordPress website beter vindbaar te maken in Google.

HOE WERKT HET

& wat zijn precies de mogelijkheden?

1.

SEO nulmeting
289 euro excl. BTW

De term dekt al redelijk de lading: de SEO nulmeting is ALTIJD stap 1 om aan de slag te gaan met jouw vindbaarheid. Tijdens de nulmeting bekijken we hoe jouw website op dit moment rankt, waar de verbeterpunten zitten, wat de meest logische volgende stappen zijn & wat – binnen jouw vakgebied en/of regio – een slimme strategie is om mee te gaan werken. Je krijgt:

 • Volledige analyse van de huidige stand van zaken
 • Helder, toekomstgericht SEO advies
 • 1-op-1 gesprek met SEO expert Rob van Laere

Tijdens het 1-op-1 gesprek heb je de mogelijkheid om al je vragen te stellen en neem je samen met Rob stap voor stap het SEO adviesrapport door. Besluit je na dit gesprek om aan de slag te gaan met één van onze SEO pakketten? Dan ontvang je het aankoopbedrag voor de SEO nulmeting als korting op onze diensten.

2.

Basis SEO
vanaf 970 euro excl. BTW

Jij weet twee dingen héél zeker: je wil jouw vindbaarheid drastisch verbeteren én daar ga je zeker weten niet zelf je hoofd over breken. Dat klinkt als een top plan & we zijn je daar graag bij van dienst. Voor SEO geldt: er bestaat geen one size fit’s all. In het SEO Basis pakket zit altijd de SEO nulmeting. Verder kan een pakket er bijvoorbeeld zo uit zien:

 • Inrichten Google Search Console
 • Inrichten Google Mijn Bedrijf pagina
 • Optimaliseren website snelheid
 • SEO vriendelijk maken website teksten
 • WordPress website SEO proof inrichten

Wil je weten wat voor jou de beste strategie is? Start dan met de SEO nulmeting óf neem direct contact op. LET OP: heb je los de SEO nulmeting gekocht en wil je aan de slag met dit pakket? Dan krijg je het aankoopbedrag van de nulmeting als korting op jouw SEO Basis pakket.

3.

Maand abonnement
vanaf 247 euro excl. btw per maand

SEO is méér dan alleen een goede basis. Het is altijd aan te raden om eerst stap 1 & 2 te doorlopen. Maar zo lang jij concurrenten hebt en zo lang Google door gaat met bijschaven & groeien is het van belang dat jij dat ook doet om een goede positie te behalen én te houden. Afhankelijk van jouw wensen, doelen en de ontwikkelde strategie kunnen in een maand abonnement de volgende werkzaamheden terug komen:

 • Schrijven van blogs gerelateerd aan jouw zoekwoorden
 • Genereren van backlinks
 • Bijhouden van statistieken & groei en daar op bijsturen op basis van jouw strategie en SEO advies

Heb jij de basis goed voor elkaar en ben je klaar voor de volgende stap? Plan dan een vrijblijvende kennismaking in. Dan kijken we samen hoe we voor jou het meest passende pakket kunnen samen stellen, dat volledig aansluit bij jou.

De voordelen voor jou:

Jouw eigen SEO expert binnen handbereik

Duidelijke Jip & Janneke taal

Alles afgestemd op wat jij nodig hebt

Nooit meer zelf je hoofd breken over SEO

Een hogere positie in Google

Meer website bezoekers

I.I.B-20180521-0001-9

Klaar om aan de slag te gaan?
boek hier direct jouw gratis kennismakingsgesprek