Achter de schermen

Het verhaal & het team achter Bureau Checklist.

wij zijn er voor ondernemers met grote ambities
die online & offline willen groeien.

TEAM

Omdat samen leuker én beter is.

Bureau Checklist – iep Bergsma Fotografie – Vrouwelijke ondernemers – fotograaf -06

Fleur

Designer, developer
& strateeg
pp

Rick

(Freelance)
developer
6-1024×768

Lindsay

(Freelance)
projectmanager
I.I.B-20180521-0001-7

Rob

SEO
specialist

Long story short

Bureau Checklist is ooit ontstaan uit een gevoel van noodzaak. Als generalistisch ondernemer ontdekte ik al heel snel dat de huidige markt van eenmanszaken fantastisch is. Het aanbod is groter dan ooit & het was nog nooit zo makkelijk om iemand te vinden die perfect bij jou past. Toch? Niet helemaal, want aan deze wereld waar alles binnen handbereik zit ook een andere kant. De zoektocht naar iedere keer jouw ideale match soms nogal overweldigend. Jouw ideale vormgever, een fotografe die daar preciés de juiste plaatjes bij schiet en dan die website, die alles moet uitstralen waar jij voor staat. Dat moest toch anders kunnen?

Bij Bureau Checklist bundelen we de krachten van ál die ondernemers. Als je met ons aan de slag gaat als klant kunnen we je zowel online als offline met vrijwel álles ondersteunen. Niet alleen zijn we zelf inmiddels met een team van vier mensen al ontzettend breed inzetbaar: we hebben ook een gigantisch netwerk opgebouwd aan fantastische ondernemers. Op die manier konden we onszelf ontwikkelen tot full service bureau voor (online) ondernemers. Eén aanspreekpunt met (bijna) alle expertises onder één dak. Van concept naar online marketing. Samen.

Samen aan de slag?
plan een gratis kennismakingsgesprek in

We denken graag met je mee over jouw bedrijf. Wil je samen aan de slag met jouw strategie, branding, website, webshop of online programma? Dan ben je sowieso aan het juiste adres!