Girls compete, women empower.

Ja, dat is een ontzettend cliché quote. Helemaal waar. Maar het is ook de kern van Bureau Checklist. Het is de reden dat we ervoor gekozen hebben ons te focussen op vrouwen, de reden dat we constant nieuwe samenwerkingen aan gaan met inspirerende vrouwelijke ondernemers.

Als ondernemer hebben we namelijk de kans ambitieuze vrouwen te helpen zichzelf te ontwikkelen, zichtbaarder te zijn en zo steeds meer positieve en sterke vrouwen met prachtige missies aan het woord te laten.

EEN WEBSITE DIE BIJDRAAGT AAN JOUW DROMEN & DOELEN. DAT IS WAAR WE VOOR GAAN.

Fleur Visser

Webdesigner & developer, maar vooral: ondernemer in hart en nieren. Het ondernemerschap is mij met de paplepel ingegoten. Dat maakt dat ik niet alleen een mooie website kan maken, maar me kan inleven in jouw onderneming, vraagstukken en twijfels en je kan adviseren van A tot Z.

Door stap voor stap met je mee te denken in het proces, de juiste vragen te stellen en actief mee te kijken naar jouw bedrijf creëren we samen niet alleen iets moois of functioneels, maar bouwen we een platform wat jouw missie ademt en leeft. Een website die bijdraagt aan jouw doelen & dromen.

#walloffemme

Bureau Checklist zou na 3 jaar nooit zijn geweest wat het nu is, zonder een enorme groep fantastische, ambitieuze, empatische, badass (zaken)vrouwen. It takes a village to raise a child, for sure. Maar ook een bedrijf laten groeien gaat een stuk makkelijker met de juiste mensen om je heen. Tijdens het ondernemersavontuur hebben we met zo ontzettend veel mooie, talentvolle vrouwen kennis mogen maken & mogen samenwerken dat we besloten om hen ook onder jullie aandacht te brengen, want dat verdienen ze. Het resultaat? De #walloffemme.