Our story

Ik was net als jij..

Mijn naam is Fleur Visser. Ondernemer, WordPress expert, schrijver & inspirator. Met Bureau Checklist, creëerde ik, samen met Rob mijn eigen droombaan; elke dag ambitieuze vrouwen verder helpen in hun ondernemersavontuur. Samen vertalen we de ambities van fantastische vrouwen in praktische, mooie & winstgevende websites, webshops & online leeromgevingen.

Toen ik in 2016 begon met ondernemen had ik geen plan. Ik had één klant en 0,0 ondernemerservaring. Ik dompelde mezelf onder in de wereld van de Ambitieuze Meisjes, verslond boeken over ondernemen, volgde trouw webinars van succesvolle ondernemers over ‘hoe je in 6 maanden twee ton kunt omzetten’ en “the 4 hour work week”. Ik creëerde weggevers, bouwde aan een mailinglist en volgde alle tips over “hoe het hoort”. Heeft dat geleidt tot succes? Soms. Maar veel vaker tot frustratie.

Ik leerde uiteindelijk dat er maar één weg is naar succesvol én gelukkig ondernemen; het volgen van je eigen pad. Mijn intentie is niet om je te vertellen wat je allemaal ‘moet’ doen. Ik kijk samen met jou naar je bedrijf, je plannen & je doelen en help je om deze stap voor stap om te zetten in een praktisch plan. Je staat er niet meer alleen voor.

Kan niet bestaat niet

Net als een medaille, een olifant en een website heeft ons bedrijf een voorkant en een achterkant. Daar waar Fleur zich op de voorgrond profileert voel ik mij meer op mijn gemak in de luwte. Ik ben Rob van Laere en ik ben de achterkant van Bureau Checklist.

Ik ben opgegroeid in een gezin met sterke vrouwen, die ondernemer waren. Die enorm hard moesten vechten om serieus genomen te worden & zichzelf te laten zien. Ik vind niets mooier dan andere vrouwen helpen om deze struggles te overkomen & bij te dragen aan een bedrijf waar mensen niet omheen kunnen. Dat geen “bedrijfje” meer wordt genoemd, waar niet denigrerend over wordt gepraat. Om vrouwen sterker in hun schoenen te laten staan door mee te helpen bouwen aan een stevig fundament. Ik zou niets anders willen dan dat.

Binnen Bureau Checklist zorg ik voor de technische optimalisatie van websites, regel ik de online vindbaarheid in zoekmachines (SEO) en zorg ik dat iedere website grondig op functionaliteit wordt getest. Mijn belofte daarbij is kan niet bestaat niet. Die belofte maak ik waar, altijd.