Online programma

Jij..

Wil je kennis graag online overdragen op jouw klanten/leerlingen door middel van een online programma of misschien wil je wel graag een membership omgeving realiseren. Bij dit soort dingen komt enorm veel kijken. Hoe scherm je de content op je website af? Hoe regel je de betalingen? Waarschijnlijk voel je al blinde paniek als je hier over nadenkt.

Maar jij hebt die droom & die gaat uitkomen. We’ll be there every step of the way.

Wij..

Zijn dol op online leren & vinden niets leuker dan de vertaalslag maken van jouw ambitieuze plannen naar een praktische & technische maatwerk oplossing. We vinden het fantastisch om bij te dragen aan de groei van jouw bedrijf & kennisdeling te stimuleren. 

Wil je ons vertellen over je plannen en weten wat we voor je kunnen betekenen?

Het plan

1.

Je bent enthousiast, klikt op de “Let’s go for coffee” button & neemt contact op. We plannen samen een afpsraak in om te inventariseren wat jouw wensen zijn & of er een match is. 

2.

Wij stellen een offerte op, na jouw akkoord ontvang je van ons een uitgebreide checklist met alles wat we van je nodig hebben en een projectplanning. Zo weet je precies wat er gaat gebeuren.

3.

Wij gaan aan de slag met het eerste design & sturen dit naar je toe. Als we samen de stijl bepaald hebben beginnen we met het bouwen van de website of shop.

4.

Yes, het is tijd om de eerste versie van de website met je te delen! Dit is de fase waarin je zoveel mogelijk kritiek geeft op zowel design als functionaliteit. Hoe kritischer jij bent, hoe beter het resultaat.

5.

Wij verwerken alle kritiekpunten. Deze fase is de “puntjes op de I” fase. We nemen alles nog een keer door. Controleren of alle linkjes kloppen, of die ene koptekst wel ver genoeg naar rechts staat etc.

6.

Hoera, de website is klaar voor lancering! Je ontvangt van ons een uitgebreid e-book met uitleg over jouw website en we nemen samen offline of online de tijd om de website te doorlopen. Zo weet jij precies hoe de boel in elkaar zit.

Wat kost een online leeromgeving?

vanaf €2000 euro excl. BTW

Het bepalen van een vaste prijs voor een online leeromgeving of membership is praktisch onmogelijk omdat het maatwerk is. We vinden het desalniettemin wel fijn om je een indicatie te geven. Ons uurtarief is 75 euro excl. BTW. De prijs die op de offerte komt te staan is een all in prijs. Daar komen geen uren bij, tenzij in overleg extra werkzaamheden zijn besproken.