Roanne van Voorst

Roanne van Voorst is auteur, antropoloog, public speaker & mentor. Zegt ze zelf. Wij schalen haar meer in de categorie: “Mijn God, wat een powervrouw. Maar slaapt ze überhaupt wel? Hoe doet ze dit?”. Dat is niet zo gek, want Roanne houdt zich bezig met twee belangrijke thema’s: angsten overwinnen & productiever werken.

Haar verhaal is bijzonder & haar diensten enorm uitgebreid. Toen Roanne bij ons kwam om de website daar daadwerkelijk bij aan te laten sluiten waren we enorm enthousiast. 

We hebben een compleet redesign van de website gerealiseerd & een aantal functionaliteiten toegevoegd. Het doel: een website die bij Roanne past & een duidelijk overzicht geeft van wat ze allemaal doet. 

Dreamkey Life

Dreamkey Life is een onderneming van Nienke van de Water. Als ondernemer boekte zij enorm succes met stationery webshop Dreamkey Design, maar ze was toe aan een volgende stap. Een bedrijf waarin ze meer van zichzelf kwijt kon & haar opgedane kennis over het creëren van jouw droomleven kon delen.

Er is een plek ingericht waar ze gratis haar inspiratie met je deelt via blogs & video’s. Een webshop gecreëerd waarin ze haar uitgebreide (en kickass vormgegeven) pakketten aanbiedt & er is een volledige membership omgeving gecreëerd voor iedereen die daarna nog meer de verdieping in wil. 

Wij worden blij van zowel de vormgeving als de intentie achter Dreamkey Life & hopen dat het een enorm succes wordt.

Esther Huysmans 

Esther Huijsmans is het schoolvoorbeeld van iemand met een baan waar je nooit over nagedacht hebt óf nooit hebt durven dromen. Als projectmanager met een passie voor sport reist ze de wereld over om haar functie uit te oefenen tijdens fantastische evenementen. Denk aan De Olympische Spelen, het WK Voetbal of het EK Vrouwenvoetbal. Esther was er aanwezig.

Inmiddels is ze bezig om die kennis ook over te dragen en heeft ze haar werkveld uitgebreid. Ze werkt bijvoorbeeld ook als projectmanager voor events als Tomorrowland. 

Haar website mocht zakelijk, stoer, maar ook persoonlijk worden. Er moest plek zijn voor een grapje hier & daar en een duidelijk overzicht van ze kan betekenen. Wij gingen aan de slag met het design, de teksten & de bouw en creëerden een eindresultaat waar Esther trots op is.

Flow Planners

Flow Planners is het bedrijf van baasmevrouw Marloes de Jong. Een typisch voorbeeld van iemand die iets miste op de markt & zelf in dat gat is gesprongen.

Ze ontwikkelde haar eigen (prachtige) planner. Voor zichzelf & voor alle ondernemende vrouwen die behoefte hebben aan meer structuur. 

Dat Flow Planners niet mag missen in ons portfolio overzicht is een feit. Het is de eerste volledige webshop die we ooit hebben gebouwd. Bloed, zweet & tranen gingen gepaard met de bouw van deze webshop. Maar achteraf kunnen we alleen maar dankbaar zijn voor de ervaring en samen met Marloes heel hard lachen om hoe we ooit allebei begonnen zijn.

The Limelight District

The Limelight District is een webshop voor de zelf ontworpen & handgemaakte kleding van talent Yildiz van den Elzen. Een vrouw die vanalles gedaan heeft vóór ze deze stap zette. Van horeca tot een afgeronde studie journalistiek. She’s been there, she’s done it. Maar het bloed kruipt toch altijd waar het niet gaan kan.

Toen Yildiz ons benaderde voor het bouwen van haar gloednieuwe webshop & ter illustratie vast de eerste foto’s naar ons stuurde deden we stiekem een klein vreugdedansje. Het helpen uitkomen van de droom van zulke talentvolle vrouwen vinden we namelijk écht ge-wel-dig om te doen.

We gingen aan de slag met een design en bouwden de webshop, met een resultaat waar zowel wij als zijzelf heel erg blij mee zijn.