Let’s talk Business.. Cases

Bekijk recente projecten & reviews

Bekijk hier onze eerdere projecten & reviews. Zie je een match? Wil je kennis maken? Of twijfel je of we je kunnen helpen met jouw wensen? Plan direct een gratis kennismakingsgesprek.

Let’s talk business.. Cases
Portfolio & reviews

 

Jouw online identiteit, jouw website, webshop of online leeromgeving: stiekem voelt het neerzetten ervan een beetje als jouw kindje. Om ervoor te zorgen dat het resultaat hetzelfde – of nog veel beter – wordt als het plaatje in jouw hoofd is het belangrijk dat je wéét met wie je werkt & of dat bedrijf bij je past. We vertellen je natuurlijk heel graag over alles wat we kunnen doen, hoe tof onze klanten zijn en hoe belangrijk het is dat je toch écht bij ons komt als klant. Maar: dat is preken voor eigen parochie. Gelukkig spreken de projecten én de klanten daarachter boekdelen. Bekijk onze eerdere cases, reviews en resultaten om te beslissen of je met ons aan de slag wil.

Wat anderen zeggen

”Dat ik Fleur en haar team heb gevraagd om mijn website te bouwen, was de beste beslissing die ik in mijn ondernemerschap heb genomen. Fleur heeft het bijzondere talent om in no time aan te voelen wat je wilt en nodig hebt, en met vastberadenheid door te vragen als iets nog niet duidelijk is. Haar vragen hebben me menigmaal tot reflectie uitgenodigd en dat zorgde voor duidelijkheid op mijn website, maar ook voor mijn bedrijfsvoering. Mijn website laat nu exact zien wie ik ben en hoe ik werk, en dat komt vooral door het prachtige werk van Fleur en haar team. Eindelijk durf ik weer met trots de naam van mijn website te noemen, omdat ik weet dat mijn website nu een waarheidsgetrouwe, online versie van mezelf is!”

 

– Nicoline Huizinga

”Ik kan haast niet in woorden uitdrukken hoe dankbaar ik ben met de hulp van Fleur & Rob. Met Bureau Checklist helpen ze vrouwelijke ondernemers met hun webdesign & development, onderhoud en SEO. Zoals je kunt begrijpen kost het enorm veel tijd, energie en liefde om een nieuwe website online te zetten. En de liefde is duidelijk voelbaar wanneer je door de nieuwe website van TheSGG scrollt. Elk element, elk detail, elke pixel is zorgvuldig uitgekozen, zodat het een prachtig geheel is geworden.”

 

– Amber van Leeuwen

”Fleur van Bureau Checklist is meer dan een websitebouwer. Ze snapt mij, en mijn bedrijf, en helpt ons samen in een beeld te gieten dat bij me past. Ze is voor mij een superfijn teamlid; ik word er vrolijk van om met haar te werken!”

 

– Roanne van Voorst

”Ik ben best handig met WordPress websites maar sommige dingen zijn te complex of kom ik niet uit. En daar zijn dan Rob en Fleur van Bureau Checklist die je op weg helpen. Ook had ik te weinig tijd om zelf uit te gaan zoeken hoe ik de webshop moest integreren en alle instellingen juist zette en de koppeling maakte aan mijn boekhoudsysteem. Fleur heeft alles geregeld en mij laten meekijken op afstand zodat ik er ook meteen van leerde! Verder maken ze prachtige websites. Het is dat ik er al een heb, maar anders wist ik zeker bij wie aan te kloppen. Dikke aanrader en nette prijzen!”

 

– Linda Zwanenburg

”Fleur is heel vriendelijk, ze voelde precies aan wat ik nodig had en is snel in haar werk. Daarnaast raakt het verhaal achter Bureau Checklist me. Wat een voorbeeld van het volgen van een passie en werken vanuit je hart! Bedankt voor de goede service, ik raad Bureau Checklist zeker aan aan alle bewuste ondernemende vrouwen die een handje nodig hebben bij het maken van hun website.”

 

– Laura van Dam

”Fleur is mijn zondagsheld! Waar niemand zin had om deze creatieve ondernemer op zondag (yep) te helpen met een WordPress-kwestie, stak zij direct haar hand op. Binnen twee uur was alles gedaan zoals ik het wilde. Petje af!

 

– Irene Campfens

Samen aan de slag?
plan een gratis kennismakingsgesprek in

We denken graag met je mee over jouw bedrijf. Wil je samen aan de slag met jouw strategie, branding, website, webshop of online programma? Dan ben je sowieso aan het juiste adres! Spreekt ons portfolio je aan? Maak dan een kennismakingsgesprek om te kijken of je ons nét zo leuk vind als ons portfolio en wie weet gaan we binnenkort samen aan de slag!